Öğrencilerle ruh birlikteliğim baki

Öğrencilerle ruh birlikteliğim baki

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, gençlerle ve öğrencilerle ruh birlikteliğinin baki olduğunu söyledi, “Bundan sonra da öğrencilerle sık sık bir araya geleceğiz. Dünyada en çok çocuk ve kitap kokusu beni etkilemiştir” dedi.

 Davutoğlu, KTO Karatay Üniversitesi’nde ‘Bilgiden Bilince Üniversite Misyonumuz’ konulu konferansta öğrencilere hitap etti. Bu üniversitenin Konya’da yer almasının ayrı bir anlam taşıdığına işaret eden Davutoğlu, Karatay Medresesi’nin bilim yuvası olarak 1251’de payitaht şehirde kurulduğunu hatırlattı. Davutoğlu, şöyle konuştu: “Gençlerle ve öğrencilerle ruh birlikteliğim hep bakidir. Bundan sonra da öğrencilerle sık sık bir araya geleceğiz. Dünyada en çok çocuk ve kitap kokusu beni etkilemiştir. Sizlerin en büyük hocası eğitim aldığınız şehrin sokaklarıdır. ‘Karatay Medresesi bizlere neler anlatıyor?’ diyerek yürümelisiniz bu şehirde. Bir şehrin ilim merkezi haline geldiğinin örneği Konya’dır. Bu toprakların çocuğu olmak büyük bir hazinedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN