Nusaybin ve Tunceli'den art arda acı haber: 3 şehit | Son dakika haberleri

Nusaybin ve Tunceli'den art arda acı haber: 3 şehit | Son dakika haberleri

Mardin Nusaybin'de teröristlerin tuzakladığı EYP patladı, 1 uzman çavuş ve 1 polis şehit oldu. Patlamada 9 güvenlik gücü ise yaralandı. Tunceli’de, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 güvenlik gücü şehit oldu.

Nusaybin İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı ve hendek kazan, barikat kuran, el yapımı patlayıcı tuzaklayan PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonlar bugün de sürdürüldü. Operasyonlar sırasında bugün Fırat Mahallesi'nin Çağçağ Ceddesi üzerinde PKK'lıların el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda 1 uzman çavuş ve 1 polis şehit oldu, 9 güvenlik gücü de yaralandı.Yaralı asker Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İlçede PKK'lıların etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürüyor.

ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lıların güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcıyı infilak ettirerek düzenlediği saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi.

TUNCELİ'DE BİR ŞEHİT

Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesi Kuşluca Jandarma Karakolu'ndan operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşte, 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılardan biri olay yerinde şehit olurken, diğer yaralı askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Çatışmanın sürdüğü bölgeye çok sayıda özel harekat timleri sevk edildi.

MARDİN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN