Muslera'nın Galatasaraylı taraftarlardan bir ricası var

Muslera'nın Galatasaraylı taraftarlardan bir ricası var

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi ve sarı-kırmızılı taraftarlara bir çağrıda bulundu.

Rizespor maçında aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu ve derbi öncesi moral bulduklarını söyleyen Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera, "Uzun bir aradan sonra taraftarımızın önüne çıkabildik. Taraftar bizim için çok çok önemli. Biz onlarla kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Onlardan ricam bir daha ceza almasınlar, ve ceza almalarına neden olan şeyleri yapmasınlar" uyarısında bulundu.

EREN'E ÖVGÜ

Uruguaylı eldiven ayrıca Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri kaydeden Eren Derdiyok için de şöyle konuştu;

"Eren mükemmel bir forvet. Çok şanslıyız ki bizimle beraber. Attığı rövaşata golü için Eren'i alkışlamak gerekiyor.Kalecinin de yapabileceği bir şey yoktu. Kendisini tebrik ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN