Galatasaraylı futbolcu önce kadro dışı bırakıldı sonra affedildi

Galatasaraylı futbolcu önce kadro dışı bırakıldı sonra affedildi

Spor Toto Süper Lig 4. haftada Rizespor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da, oyun alınmadığı için tepki gösteren Hamit Altıntop'un önce kadro dışı kaldığı daha sonra affedildiği öne sürüldü.

Rizespor maçında oyuna alınmayınca su şişelerini tekmeyelen Galatasaray'ın tecrübeli isimlerinden Hamit Altıntop, gece yarısı kadro dışı bırakıldı.

Bip Spor'un haberine göre; yönetimin gece yarısı aldığı şok karar, hemen Hamit'e iletilirken, deneyimli oyuncu hatasını anlayıp Florya'ya koştu. Riekerink ile görüşmek isteyen Hamit, soyunma odasında özür diledi.

16-09/18/57dec4ab18c7731d301b5843.jpg

"Bu hareket bana yakışmadı. Bunun özrünü de tüm takım önünde dilemem gerekirdi" diyen Hamit'i affeden Riekerink, yönetimden de cezanın kaldırılmasını istedi. Hollandalı hocayı kırmayan yönetim cezayı affedince, Hamit de antrenmana katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN