Milli Takım, İsveç'i konuk edecek

Milli Takım, İsveç'i konuk edecek

2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarın Antalya'da İsveç ile karşı karşıya gelecek.

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarın Antalya'da İsveç ile karşı karşıya gelecek.

Milli takıma ilk kez ev sahipliği yapacak Antalya Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.

Karşılaşmada Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Patrick Langkamp yapacak. FIFA kokartlı Türk hakem Mete Kalkavan ise müsabakada dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.

TÜRKİYE 20, İSVEÇ 34. SIRADA

Türk Milli Takımı, son açıklanan FIFA dünya sıralamasında 20. sırada yer aldı.

Teknik direktör Erik Hamren yönetiminde EURO 2016'ya hazırlanan İsveç ise 34. sırada bulunuyor.

TÜRKİYE İLE İSVEÇ 10. KEZ KARŞILAŞACAK

Türkiye'nin yarın İsveç'le yapacağı özel maçta, iki ülke A milli futbol takımları 10. kez karşı karşıya gelecek.

İki ülke milli takımları arasında 5'i resmi, 4'ü özel geride kalan 9 maçta Türkiye 3, İsveç 2 galibiyet alırken, 4 maçta da eşitlik bozulmadı.

TERİM'İN MİLLİ TAKIM KARNESİ

Türkiye'nin yarın Antalya'da İsveç ile yapacağı özel maç, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in 119. milli sınavı olacak.

A Milli Futbol Takımı, Fatih Terim yönetiminde oynadığı 118 maçta 60 galibiyet aldı.

Ay-yıldızlı ekip, Terim'in saha kenarında yönettiği maçlarda 30 kez berabere kaldı, 28 kez de mağlup oldu.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN