Milan'ın golcüsü Carlos Bacca Çin'den gelen transfer teklifini reddetti

Milan'ın golcüsü Carlos Bacca Çin'den gelen transfer teklifini reddetti

Milan'ın golcüsü Carlos Bacca'nın Asya'da oynamak istemediği için Çin'den gelen 60 milyon euroluk teklifi reddettiği ortaya çıktı.

 

Milan’ın Kolombiyalı golcüsü Carlos Bacca için Çin kulüplerinin Ocak ayında 60 milyon euroluk teklif yaptığı açıklandı.

'Gitmeyi kabul etmedi'

Bacca’nın menajeri Sergio Barila’ya dayandırılarak verilen haberlerde Bacca’nın Ocak ayında Avrupa’nın ve Çin’in gözde ekipleri tarafından takip edildiği ve teklifler yapıldığını belirterek oyuncunun gitmeyi kabul etmediği iddia edildi.

'Futbolda yarın bile ne olacağını bilemezsiniz'

Sporcope'un haberine göre Kolombiyalı golcü için bu transfer piyasasını alt üst eden Çin kulüplerinden birinin 60 milyon euroya kadar yükselen bir teklif yaptığı ancak kabul görmediği ifade edilirken menajer Barila, “Futbolda yarın bile ne olacağını bilemezsiniz. Çin kulüplerinin ilgisi olduğu doğru. Önemli Avrupa kulüplerinden de Carlos’u isteyenler var.” ifadelerini kullandı.

Oyuncunun geleceğine ilişkin daha fazla konuşmayı doğru bulmadığını söyleyen menajer Barila’nın sezon sonunda değeri iyice artacak olan Bacca’yı farklı takımlara götürmek için bazı kulüplerle görüşmeler yürüteceği İtalyan basını tarafından iddia ediliyor.

30 milyon euro'ya Milan'a transfer olmuştu

Sezon başında Sevilla’dan 30 milyon euro bonservis bedeli ile Milan’a transfer olan Bacca, attığı gollerle İtalyan ekibinin en dikkat çeken ismi olmayı başardı. Bacca, Serie A’da bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 13 gol atarak adını duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN