Milan Baros 34 yaşında Sloven Liberec transfer oldu

Milan Baros 34 yaşında Sloven Liberec transfer oldu

Daha önce Galatasaray forması da giyen 34 yaşındaki Çek futbolcu Milan Baros’un yeni adresi belli oldu. Baros ülkesinin takımlarından Sloven Liberec ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray’da oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi haline gelen 34 yaşındaki Çek golcü Milan Baros’un yeni takımı belli oldu.

Galatasaray ve Antalyaspor’da forma giydikten sonra ülkesine dönen ve son olarak Mlada Boleslav forması giyen Milan Baros Sloven Liberec ile anlaştı.

1-2 GÜN İÇİNDE TRANSFERİ RESMİLEŞECEK

Geçen sezon Mlada Boleslav formasıyla çıktığı 25 maçta 9 atan Milan Baros’un transferinin 1-2 gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Çek Çumhuriyeti tarihinin en iyi golcüleri arasında yer alan Milan Baros daha önce sırasıyla Banik Ostrava, Liverpool, Aston Villa, Lyon, Portsmounth, Banik Ostrava, Antalyaspor ve Mlada Boleslav formaları giymişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN