Meksika ekibi Tigres Muslera'yı transfer etmek istiyor

Meksika ekibi Tigres Muslera'yı transfer etmek istiyor

Meksika ekibi Tigres, Fernando Muslera'dan "İsteklerim karşılanırsa sizde oynarım" sözü sonrası Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, 10 milyon Euro ve üzeri bonservis istiyor.

Meksika'nın Tigres kulübü, Fernando Muslera için kapıyı çalmaya hazırlanıyor. Latin Amerika'da yayın yapan Fox Sports'ta yer alan haberde, Tigres'in asbaşkanı Miguel Angel Garza'nın geçtiğimiz günlerde Uruguay ile Copa America'dan erken elenen Muslera ve eşiyle Mexico City'de bir araya geldiği iddia edildi.

Fotomaç'ın haberine göre görüşmede, Muslera'nın, "İsteklerim karşılanırsa Tigres'te oynarım" diyerek, bu teklife yeşil ışık yaktığı belirtildi.

EN AZ 10 MİLYON EURO

FOX TV'ye açıklama yapan Miguel Angel Garza, Muslera ile görüşmelerinin olumlu geçtiğini belirterek, Galatasaray'dan randevu istediklerini ve önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a giderek masaya oturacaklarını kaydetti.

Maddi krizde olan sarı-kırmızılı yönetimin, 10 milyon Euro ve üzerinde bir teklif gelmesi halinde Muslera'nın satışına onay vereceği ifade ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN