Levent Nazifoğlu: Chedjou Galatasaray'da kalmak istiyor

Levent Nazifoğlu: Chedjou Galatasaray'da kalmak istiyor

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Chedjou'nun takımda kalmak istediğini, Dzemaili'nin ise takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, Chedjou'nun takımda kalmak istediğini, Dzemaili'nin ise takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.

"CHEDJOU, GALATASARAY'DA KALACAK"

Aurelien Chedjou'nun geleceği hakkında bilgi veren Nazifoğlu, "Chedjou, bizim futbolcumuz. Gidecek olsa bilirdik. Bize gelen teklif yok. Menajeri basındaki haberlerden rahatsız olmuş, Cenk Ergün'e 'biz Türkiye'de çok mutluyuz, Galatasaray'da devam edeceğiz' diye mesaj atmış. Söylentilere prim vermiyorum" dedi.

"BLERIM DZEMAILI GİDECEK"

Blerim Dzemaili'nin de ayrılacağını belirten Nazifoğlu, "Aynı cümleleri Dzemaili için kurmuyorum. O tam tersini söylüyor. Zaten kupa maçında 18'e de almadık kendisini. Bu saatten sonra zor görünüyor. Biz tekliflere açığız. Teklifi getirecek, beğenirsek gidecek veya kalacak. Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN