Lavrov, Moğolistan'a kot pantolonla gitti

Lavrov, Moğolistan'a kot pantolonla gitti

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Moğolistan resmi ziyaretinde kot pantolon giydi. Lavrov'un Moğolları aşağılayan tavrı tepki çekti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergev Lavrov, Moğolistan Dışişleri Bakanı Lundeg Purevsuren’in daveti üzerine resmi temaslarda bulunmak üzere 14 Nisan’da bu ülkeye gitti. Ancak Lavrov'un kot pantolonla havaalanına inmesi tepkiyle karşılandı.   

16-04/19/lavrov2-1461078016.jpg

"MOĞOLİSTAN'I AŞAĞILADI"

Moğolistan’da pek çok kişinin ağır bir dille eleştirdiği Lavrov için, İnsanların Partisi üyesi Tsogtgerel de “İnsanların evde giydikleri kıyafetleriyle bir resmi ziyarete gelmesi kesinlikle kabul edilemeyecek büyük bir saygısızlıktır. Lavrov bu davranışı ile, Moğolistan’ı aşağıladığını açıkça göstermiş oldu” ifadelerini kullandı.

TOPLANTIDAN ÖNCE KIYAFETİNİ DEĞİŞTİRDİ

Lavrov, Cumhurbaşkanı Tsakhiagiin Elbergdorj ile toplantısından önce üzerine değiştirip takım elbise giydi, ancak hem siyasi arenada hem de sosyal medyada yine de eleştiri oklarının hedefi oldu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN