Türkiye, 2024 yazında en çok bu şarkıları dinledi

Türkiye, 2024 yazında en çok bu şarkıları dinledi

Türkiye'de müzikseverlerin bu yaz en çok tercih ettiği şarkı belli oldu! Spotify verilerine göre, 2024 yazının en çok dinlenen şarkısı "CISTAK" oldu. Era7capone, Batuflex ve Narco'nun ortak çalışması olan "CISTAK", sıcak yaz günlerinde müzik listelerinin zirvesinde yer aldı.

2024 yazının müzikal nabzını tutan Spotify, Türkiye'de en çok dinlenen şarkıları açıkladı. Şarkılar arasında en çok öne çıkan isim ise Era7capone, Batuflex ve Narco üçlüsünün ortak çalışması olan "CISTAK" oldu.

Hip hop'ın yükselişiyle dikkat çeken 2024 yazında, "CISTAK" gibi enerjik parçalar gençlerin favorisi oldu. Ancak listede sadece hip hop değil, Türkçe rock ve pop'a da yer vardı. Dedublüman, Simge ve Emre Fel gibi isimler, farklı müzikal tatlara hitap eden şarkılarıyla listede kendilerine yer buldu.

İşte bu yazın en çok dinlenen şarkıları:

10. Önümüz Yaz - Simge

9. İNTİHAR - Era7capone, NASTEISHA

8. Sana El Pençe Durmam - Emre Fel

7. SUBMARINER - AKDO, Lvbel C5

6. Sen Bilmezsin - Dedublüman

5. ILTIMAS X SUBMARINER - AKDO, Gülşen, Murat Boz, Lvbel C5

4. Sezen Aksu - Lvbel C5

3. Küle Dönmüşsün - Semicenk, Doğu Swag

2. Dale Don Dale - ElMusto

1. CISTAK - Era7capone, Batuflex, Narco

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN