Tatile gidemeyenlere perdede 12 seçenek

Tatile gidemeyenlere perdede 12 seçenek

Türkiye’de sinema salonlarında bugün yarısı yabancı 12 film vizyona giriyor. Yaz tatilinin son demlerine girdiğimiz günlerde iddialı bir yapımın yer almadığı takvimde izleyiciyi beyazperdede Türk asıllı Alman oyuncu Aylin Tezel’in yönettiği romantik dram Aşka Düşmek, İlker Savaşkurt’un aile boyu izlenebilecek ‘Oyunda Kal’ komedisi ve Chris Weitz’ın yapay zekayı korku ile harmanladığı ‘Sizi Dinliyor’ gibi birçok seçenek bekliyor.

SALİHA SULTAN

Türkiye’de sinema salonlarında bugün yarısı yabancı 12 film vizyona giriyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında vizyona giren bu yapımlarda ise iddialı bir film yer almıyor. Yaz tatilinin son demlerine girdiğimiz günlerde sinemaya gitmeyi tercih edenleri bu hafta ağırlıklı olarak komedi ve korku filmleri bekliyor. İşte bu hafta izlenebilecek filmler:

Aşka Düşmek: Türk asıllı Alman oyuncu Aylin Tezel’in hem oynayıp hem yönettiği romantik dram türündeki filmde Mike Noble ve Chris Fulton da rol alıyor. Film kendilerinden kaçmaya çalışan otuzlu yaşlarındaki Kira ve Ian’ın tanışmalarından sonra yaşadıklarını konu ediyor.

Sen de mi?: Durmuş Sorkut’un yönettiği dram, inşaat mühendisi olan Ahmet’in hem dostu hem ortağı Cengiz’le yaşadığı hayal kırıklığına odaklanıyor. Filmde Baki Çiftçi, Burak Demir, Dilşad Şimşek rol alıyor.

Kar Masalı: Komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda Erkan Özcan oturuyor. Aslı Bekiroğlu, Tuna Arman, Ahmet Kayakesen gibi isimlerin rol aldığı film bir yaz tatilinde yaşanan aşk hikayesi.

Üj Bej Harfliler: Komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda Oğuzhan Yılmaz oturuyor. Aykut Uzer, Yiğit Koçak, Oğuzhan Yılmaz’ın rol aldığı yapım bir otelde fantastik olaylarla karşılaşan arkadaşların başından geçenleri anlatıyor.

Oyunda Kal: Eğlence Arenası: Aile boyu izlenebilecek, İlker Savaşkurt’un yönettiği bu macera komedisinde, ailelerinden uzakta bir yarışma programına katılan on iki gencin, büyük ödül için verdikleri mücadele anlatılıyor.

Eşimin Eski Eşi: Mısırlı yönetmen Moataz El Tony’nin komedisi, eşinin eski eşi olan bir mahkumun raporunu yazmakla görevlendirilen bir psikiyatristin hikayesini konu ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mohamed Mamdouh, Amina Khalil, Mohammed Otaka var.

İvanushki: Son Tur: Mark Gorobets’in yönettiği, Agata Mutsenietse, Valentina Mazunina, Roman Mayakin’in rol aldığı müzikal komedi, çocukluk hayallerini gerçekleştirmek için Güney Rusya turuna çıkan üç arkadaşın macerasını anlatıyor.

Cesur Kanatlar: Doğanın Sesi: Çocuklar için beyazperdeye gelen haftanın tek animasyon yapımı Kelebekler Akademisi’nde eğitim alan seçkin kelebek türü Monarklar’ın macedalarını anlatıyor.

screenshot-6.jpg

YAPAY ZEKA ASİSTAN AİLE BAĞLARINI KOPARABİLİR Mİ?

Sizi Dinliyor: Korku ve bilim kurgunan harmanlandığı filmi Chris Weitz yönetiyor. Katherine Waterston, John Cho, Lukita Maxwell gibi oyuncuların rol aldığı yapım, devrim niteliğindeki yeni bir ev cihazı olan, AIA adlı dijital aile asistanını test etmek üzere seçilen bir ailenin başından geçen gizemli olayları konu ediniyor.

Sevgilim Kaç: Amerikalı yönetmen JT Mollner’ın gerilim dolu aksiyonunda Willa Fitzgerald, Kyle Gallner, Barbara Hershey oynuyor. Film, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir seri katil hikâyesini konu ediniyor.

Cin Çukuru: Sinan Erusta’ın yönettiği, Muhammed Kantekin, Alev Şengül, Gökhan Özcan’ın rol aldığı yerli korku, kampa giden beş arkadaşın kendilerini doğa üstü olayların içinde bulmasını anlatıyor.

El Kafirun: Ceren Gül Şahin, Tolga Bengü, Muhammet Kınık’ın rol aldığı, Görkem Celiloğlu’nun yönettiği bu korku hikayesi hırsızlık için girdikleri bir köşkte ölü bir adam bulan Fatih ile Selim’in yaşadıkları paranormal olayları konu ediniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN