Taner Ay ile ‘Kitabiyat’ söyleşi dizisi başlıyor

Taner Ay ile ‘Kitabiyat’ söyleşi dizisi başlıyor

KARAR okurlarının ‘Kitap Kazıları’ yazıları ile tanıdığı yazar Taner Ay’ın yeni söyleşi dizisi ‘Kitabiyat’ bugün Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde başlıyor. Ay, sezon boyu sürecek dizinin ilk etkinliğinde Beyoğlu’nun tanınmış sahaflarından Mustafa Ekber And’ı konuk edecek.

Yazar Taner Ay’ın yeni söyleşi dizisi ‘Kitabiyat’ bugün Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde başlıyor.

KARAR okurlarının ‘Kitap Kazıları’ yazıları ile tanıdığı yazar Ay, Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kitabiyat’ söyleşi dizisinde 2024-2025 kültür sanat sezonu boyunca yazın ve yayın dünyasının saygın isimlerini ağırlayacak.

sdgsd1g1sd1.jpg

Yazar Ay, ilki bu akşam gerçekleşecek söyleşide Beyoğlu’nun tanınmış sahaflarından Mustafa Ekber And’ı konuk edecek. Ay ve And söyleşide geçmişten bugüne İstanbul’un sahaflarını, sahaflığın bugünkü durumunu tahlil edecek.

Saat 19.30’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde başlayacak söyleşiye dileyen herkes katılabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN