Şarkıcı Blondshell Zorlu PSM konserini iptal etti

Şarkıcı Blondshell Zorlu PSM konserini iptal etti

İrlandalı rock grubu Fontaines DC'nin ardından Amerikalı şarkıcı Blondshell de, BDS Türkiye'nin çağrısı üzerine Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki konserini iptal etti.

Amerikalı şarkıcı Blondshell, 13 Ağustos'ta Zorlu PSM'de gerçekleşecek olan konserini iptal etti. Filistin'e destek veren BDS Türkiye hareketi, Zorlu PSM'de konser verecek olan sanatçılara konserlerini iptal etme çağrısında bulunmuştu. İrlandalı rock grubu Fontaines DC'nin bu çağrıya kulak vermesinin ardından, Blondshell de benzer bir karar aldı.

Blondshell, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Filistin halkıyla dayanışma içinde olduğunu ve bu nedenle konserini iptal etme kararı aldığını belirtti.

BDS TÜRKİYE'DEN TEŞEKKÜR

BDS Türkiye, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Blondshell'i tebrik etti ve Filistin halkıyla dayanışma içinde olan sanatçılara teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN