Melike Şahin Londra'da sahne alacak

Melike Şahin Londra'da sahne alacak

Şarkıcı Melike Şahin, müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu kez de dünyanın en prestijli müzik festivallerinden biri olan Londra Caz Festivali'nde sahne alacak. 15-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek festivalde yer alacak olan Şahin, Türk müziğini dünya sahnesine taşımaya devam edecek.

Şarkıcı Melike Şahin, müzik kariyerinde önemli bir adım daha atıyor. Dünyanın en prestijli caz festivallerinden biri olan Londra Caz Festivali'ne davet edilen Şahin, 24 Kasım'da festival sahnesinde yer alacak.

Seun Kuti, Mario Biondi, The Joy ve Robert Glasper gibi dünya çapında tanınan isimlerle aynı sahneyi paylaşacak olan Şahin, Türk müziğini uluslararası arenada temsil edecek. Bu önemli etkinlikle birlikte, Şahin'in kariyeri yeni bir boyuta taşınacak.

2021 yılında çıkardığı "Merhem" albümüyle büyük beğeni toplayan Şahin, müzikseverleri yeni bir sürprizle daha buluşmaya hazırlanıyor. Grammy ödüllü İsveçli prodüktör Martin Terefe ile birlikte hazırladığı ikinci stüdyo albümü "Akkor"un da kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN