Kültür AŞ etkinlik takvimini açıkladı

Kültür AŞ etkinlik takvimini açıkladı

İBB'ye bağlı Kültür AŞ, 2024 Olimpiyat Gösterimleri, Harbiye Açık Hava, Fanta Fest, İstanbul Festivali, Live From Fest İstanbul, Yellow Fest, Kahve Zirvesi ile yaz boyunca şehrin kültür ve sanat hayatını canlandıracak birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ, geniş bir yelpazede planladığı etkinlikler ve programlarla İstanbullular için erişilebilir bir kültür sanat hizmeti sunuyor.

Kültür AŞ, mekânlarını kültür sanat sektörüne de açarak birbirinden renkli etkinliklerle unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

İşte bu yaz Kültür AŞ’ye ait mekânlarda gerçekleşecek etkinlikler:

2024 OLİMPİYAT GÖSTERİMLERİ

Sporseverler, 26 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Kadıköy'de gerçekleştirilecek olan 2024 Olimpiyat Gösterimleri'nde buluşacak. Olimpiyat coşkusu, dev ekranlarda canlı yayınlarla İstanbullulara aktarılacak. Katılım ücretsiz olup, Radar Türkiye üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.

İSTANBUL FESTİVALİ

2-18 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Yenikapı’da düzenlenecek olan İstanbul Festivali, bu yıl da müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. DJ Tiësto, Manga, Reynmen, Hande Yener, Duman ve daha birçok ünlü isim sahne alacak. Geçen yıl 800 bini aşkın ziyaretçi ağırlayan festival, bu yıl daha da büyük bir coşkuyla devam edecek.

LİVE FROM FEST İSTANBUL

6-7 Eylül 2024 tarihlerinde Festival Park Yenikapı'da düzenlenecek olan Live From Fest İstanbul, farklı müzik türlerinin en iyi temsilcilerini ağırlayacak. Louis Tomlinson ve Teoman 6 Eylül’de, David Guetta ise 7 Eylül’de sahne alacak. Etkinliğin biletleri Passo’da satışa çıktı.

14 Eylül'de Festival Park Maltepe'de düzenlenecek olan Yellow Fest, Hadise ve İkilem gibi ünlü isimleri ağırlayacak. Yazın coşkusunu yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir etkinlik.

KAHVE ZİRVESİ

Kahve tutkunları, 14-15 Eylül'de Müze Gazhane'de düzenlenecek Kahve Zirvesi'nde bir araya gelecek. Atölyeler, seminerler ve tadım etkinlikleriyle dolu bu zirvede, kahve dünyasının en iyileriyle tanışma fırsatı bulacaksınız.

HARBİYE AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ

İstanbul’un en prestijli etkinlik mekânlarından olan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, yaz boyunca birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Detaylı konser takvimine https://kultur.istanbul/etkinlik/harbiye-acik-hava-etkinlikleri/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN