İstanbul sonbaharda caz yağmuruna hazırlanıyor

İstanbul sonbaharda caz yağmuruna hazırlanıyor

Akbank Caz Festivali’nde sahne alacak 14 yeni isim daha açıklandı. Çağdaş caz piyanosunun lirik seslerinden Brad Mehldau, trompetçi Takuya Kuroda, soul, funk ve R&B tınılarıyla coşturan Adi Oasis gibi onlarca isim 28 Eylül’de başlayacak festivalde İstanbullularla buluşacak.

Karayip asıllı Fransız şarkıcı Adi Oasis 12 Ekim’de Babylon’da sahne alacak.

34. Akbank Caz Festivali’nde sahne alacak 14 yeni isim daha açıklandı. 28 Eylül-13 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek festivalin yeni isimleri şöyle: Çağdaş caz piyanosunun lirik seslerinden biri olan Brad Mehldau, Meksikalı davulcu Antonio Sánchez ve dörtlüsü, Kanadalı caz trompetçisi Daniel Hersog, Portico Quartet’in kurucusu, basçı Milo Fitzpatrick ile saksafoncu Jordan Smart’ın güç birliğinden oluşan Vega Trails, Tamer Temel, TÖZ ile çağdaş müziğin üretken topluluğu Hezarfen Ensemble’ı bir araya getiren TÖZ & Hezarfen Ensemble ‘Töz II’, Amerikalı çok yönlü müzik insanı Kahil El’Zabar’ın kuruluşunun 50. yılını kutlayan ‘Kahil El’Zabar’s Ethnic Heritage Ensemble’, repertuarıyla zamansal ve tarz olarak geniş bir yelpazeye yayılan ‘Şarkı Projesi’ ile Ayşe Tütüncü, Tophane ve şehirlerin atıklarından ilham alarak gürültü ve sessizlik arasında özgün bir performans sergileyen Tophane Noise Band, müzikal soy ağacından farklı nesilleri anlatan son projesiyle Dave Okumu & 7 Generations, trompetçi Takuya Kuroda, soul, funk ve R&B tınılarıyla tanınan Adi Oasis, caz, hip-hop, Afrobeat, soul ve electronica’yı harmanlayan Blue Lab Beats ve etkileyici duo performanslarıyla vokalist Aydın Kahya ile orkestra şefi Rustam Rahmedov’un ‘The Best Movie Songs of All Time’ projesi. Festivalin biletleri Biletix’ten şimdiden satın alınabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN