Emekli olacağını açıklayan Jim Carrey vazgeçti: Beyazperdeye geri dönüyor

Emekli olacağını açıklayan Jim Carrey vazgeçti: Beyazperdeye geri dönüyor

Dünyaca ünlü aktör ve komedyen Jim Carrey, iki yıl önce açıkladığı emeklilik kararının ardından yeniden beyazperdeye dönüyor. Carrey, sevilen Sonic the Hedgehog serisinin devam filmde rol olacağını onayladı.

Hollywood'un ikonik komedyen ve oyuncularından Jim Carrey'nin yeni projesi belli oldu. Oyuncu, Sonic the Hedgehog 3 (Kirpi Sonic) filminde rol alacak. Serinin ilk iki filminde de rol alan Carrey, Doktor Eggman karakterini canlandırıyor.

NTV'de yer alan habere göre; 62 yaşındaki oyuncu, 2022 yılında emekli olacağını ve Kirpi Sonic 2'nin son filmi olacağını söylemişti. Komedyen, "Eğer melekler bana altın mürekkeple yazılmış bir senaryo getirirse ve bu hikaye insanlar için önemli olacaksa tekrar bu yola girebilirim" diyerek tamamen oyunculuğunu bırakmadığını söylese de ara verme konusunda kararlı olduğunu belirtmişti.

1-007.jpg

20 ARALIK'TA VİZYONDA

Filmde Sonic rolüyle Ben Schwartz, Tom Wachowski rolüyle James Marsden, Knuckles rolüyle Idris Elba ve Tails rolüyle Colleen O’Shaughnessy yer alıyor.

Üçüncü filmin kadrosuna Krysten Ritter, James Wolk, Alyla Browne, Jorma Taccone, Sofia Pernas, ve Cristo Fernández gibi isimler katıldı. Serinin ilk iki filmi gişede toplamda 870,8 milyon dolar elde etti.

Film, 20 Aralık'ta vizyona girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN