Duman grubu 11 yıl sonra geri döndü: 2 şarkı yayımladı

Duman grubu 11 yıl sonra geri döndü: 2 şarkı yayımladı

Türkçe rock müziğin efsane grubu Duman, 11 yıllık aradan sonra geri döndü! 16 parçalık yeni albümünden "Nerde Benim Kafam" ve "Kufi" isimli 2 şarkıyı yayınlayan Duman, sevenlerini heyecanlandırdı.

Uzun bir aradan sonra geri dönen Duman, 16 parçalık yeni albümünden ilk iki şarkıyı yayınladı.

2013 yılında "Darmaduman" albümünden sonra müzikseverlerden uzak kalan Duman, hayranlarını uzun süredir yeni bir albümle bekletmişti. Sonunda bu bekleyiş sona erdi ve Duman, 16 parçalık yeni albümünün ilk sinyallerini verdi.

Albümün ilk etapta yayınlanan 2 şarkısı "Nerde Benim Kafam" ve "Kufi", Duman'ın özlenen enerjisini ve tarzını net bir şekilde yansıtıyor.

Duman'ın yeni şarkılarının yayınlanması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranlar, Duman'ın geri dönüşünü ve yeni şarkıları büyük bir coşkuyla karşıladı. Twitter'da "#DumanGeriDöndü" ve "#YeniDumanAlbümü" hashtagi trendleri arasına girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN