Ata Demirer yaz turnesine başlıyor: Program takvimi belli oldu

Ata Demirer yaz turnesine başlıyor: Program takvimi belli oldu

Bir komedi gazinosu formatı oluşturan Ata Demirer, "Ata Demirer Gazinosu"yla yaz turnesine çıkacak. 11 Temmuz'da başlayacak olan turnenin takvimi de belli oldu.

Gazino konseptini komedi ile birleştiren ünlü komedyen ve müzisyen Ata Demirer, "Ata Demirer Gazinosu"yla yaz turnesinde sanatseverlerle buluşacak. BKM organizasyonu ile gerçekleştirilecek turne 11 Temmuz'da başlayacak.

Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra ile seyirci karşısında olacak Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğe, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve stand-up gösterileri ile sahnede alacak.

PROGRAM TAKVİMİ

Demirer, 11 Temmuz'da Balıkesir Ayvalık Amfi Tiyatro, 12 Temmuz'da Altınoluk Amfi Tiyatro, 14 Temmuz'da Bodrum Antik Tiyatro, 16 Temmuz'da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 17 Temmuz'da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 5 Ağustos'ta Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu, 11 Ağustos'ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, 12 Ağustos'ta Altın Güvercin Amfi Tiyatro'da, 30 Ağustos'ta ise Antalya Açıkhava Tiyatrosu'nda performans sergileyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN