Kayserispor'un bu haftaki lig maçında Passolig ücreti alınmayacak

Kayserispor'un bu haftaki lig maçında Passolig ücreti alınmayacak

Kayserispor Kulübü, Süper Lig'in 33. haftasında Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak Sivasspor maçında taraftarlardan Passolig ücreti alınmayacağını duyurdu.

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala cumartesi günü saat 19.00'da Kadir Has Stadyumu'nda Sivasspor'la hayati bir karşılaşma oynayacak olan Kayserispor, taraftarının 16 TL olan Passolig ücretlerini kulübün ücretsiz karşılayacağını açıkladı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız / FOTO: DHA

Basın sözcüsü Ahmet Yıldız, maç gününe kadar passolig kartı dağıtımının Kadir Has Stadı gişelerinden kulüp tarafından ücreti ödenerek karşılanacağını belirtirken şunları söyledi:

"Maçın biletlerinin tüm tribünler için 2 TL olduğunu açıklamıştık. Şu ana kadar 1000'in üzerindeki taraftarımıza passolig kartı çıkarttık. Bu sayının maçın oynanacağı saate kadar artarak devam edeceğini umuyoruz. Şu anda 3 ayrı gişeden satış işlemleri sürüyor. Ayrıldığı ileri sürülen Yakubu ve Adnane, takımla birlikte maçın hazırlıklarına katılıyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir antrenmanlara çıkamayan Williams Olivera ise tedavi amacıyla ülkesine gitti."

16-05/10/kayseri-kadir-has-stadyumu_bka.jpg

'TARAFTARIMIZ TRİBÜNLERİ DOLDURMALI'

Kayserispor Başkanı Recep Mamur ise yapqtığı açıklamada, "Medicana Sivasspor maçını kazanarak Süper Lig'de yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarımızın sezonun kendi sahamızdaki son maçı olan karşılaşmada bizi yalnız bırakmamasını, tribünleri doldurmasını arzuluyoruz" dedi.

KAYSERİ / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN