Turnuvada rahatsızlandı, kamera görüntüleri şoke etti! Meğer rakibi o şeytani planı yapmış

Satranç oyuncusu, turnuvada rakibini zehirlemek için oyun tahtasına cıva döktü. Rakip oyuncunun rahatsızlanması üzerine yapılan incelemede gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Rusya Satranç Federasyonu, Mahaçkale kentinde düzenlenen turnuvada rakibini zehirlemeye çalıştığı iddiasıyla Amina Abakarova'ya ulusal müsabakalardan geçici men cezası verildiğini açıkladı. Federasyon, yürütülen hukuki süreç tamamlandığında Amina Abakarova'nın ömür boyu men cezası alabileceğini belirtti.

satranc-turnuvasinda-rakibinin-masasina-civa-dokup-zehirledi.jpg

RAKİBİNİN MASASINA CIVA DÖKTÜ

Sozcu'de yer alan habere göre, turnuva başladıktan kısa bir süre sonra Amina Abakarova'nın rakibi Umayganat Osmanova rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, kamera kayıtlarını incelediklerinde Abakarova'nın rakibini zehirlemek amacıyla oyun tahtasına cıva döktüğünü ortaya çıkardı.

HAPİS CEZASI TALEP EDİLİYOR

Olayın ardından açıklama yapan Amina Abakarova, Umayganat Osmanova'nın kendisini ve ailesini rahatsız ettiğini iddia ederek olayın satranç veya turnuvayla ilgisi olmadığını söyledi. Amina Abakarova, eylemlerini 'kişisel husumetle alakalı fevri bir karar' olarak nitelendirdi.

Gözaltında tutulan Amina Abakarova hakkında sağlığa zarar verme suçlamasıyla hapis cezası talebiyle dava açıldı.

amina-abakarova.jpg
Amina Abakarova

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN