Kural tanımayan trafik magandaları kamerada! Kazalar farklı, nedeni aynı

Trafik magandaları, her gün trafik kazalarına neden oluyor. Makas nedeniyle yaşanan kazalar, araç kameraları tarafından kaydedildi. İşte o anlar...

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi TEM bağlantı yolunda iki otomobil sürücüsü makas atarak ilerledi. Otomobillerden biri, iki aracın arasından geçmeye çalışırken kaza yaptı.

Bahçelievler ilçesi D-100 Karayolu'nda meydana gelen kazada ise, sağ şeritte ilerleyen bir motosiklet otomobillerin arasından makas atarak geçip, emniyet şeridine girmeye çalışan başka bir motosikletle çarpıştı. Araç kameralarıyla kaydedilen her iki kazanın nedeni ise aynı: Makas atma.

istanbul-trafik-kazasi-goruntuleri-2.jpg

MAKAS ATAN ARACIN SONU BARİYERLER OLDU

İlk kaza Beylikdüzü'nde iki sürücü makas atarak ilerledi. Bu sırada otomobillerden biri, araçların arasından geçerken kaza yaptı. İki araca çarpan otomobil yol kenarına savruldu. Kaza anı araç kamerasına yansıdı.

MAKAS ATARAK GELDİ, BAŞKA MOTORA ÇARPIP DEVRİLDİ

İkinci kaza ise Bahçelievler'de sağ şeritte ilerleyen motosiklet sürücüsü, araçların arasından makas atarak geçip, hareket halindeki diğer motosiklete çarptı. Kazaya yol açan motosiklet olay yerinden uzaklaşırken, diğer motosikletin sürücüsü yere düştü. Motosikletlinin, kazaya neden olan diğer sürücüye tepki gösterdiği anlar araç kamerasıyla kaydedildi.

istanbul-trafik-kazasi-goruntuleri-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN