İzleyenleri çıldırtan trafik kazaları kamerada! Bu kadar dikkatsizlik ve kural tanımazlık olamaz

Polis kameralarına yansıyan feci kazalar arasında araçların yayalara çarptığı kazalar, motosiklet kazaları ve ışık ihlalleri sonucu meydana gelen kazalar dikkat çekti. İşte, trafik kazası görüntüleri...

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan feci trafik kazalarına ait görüntüleri paylaştı.

GAZİANTEP TRAFİK KAZASI GÖRÜNTÜLERİ

Meydana gelen feci kazaların görüntüleri, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, "Değerli sürücülerimiz ve yayalarımız, trafikte her zaman kendinizi güvende hissetmek için kurallara uyalım. Unutmayalım ki trafik kuralları hayat kurtarır" notuyla paylaşıldı.

Görüntülere yansıyan feci kazalar arasında yayaya çarpma kazaları, motosiklet kazaları ve ışık ihlalleri sonucu meydana gelen kazaların fazlalığı ise dikkat çekti.

gaziantep-trafik-kazasi-son-dakika-mobese-goruntuleri-izle-4.jpg

gaziantep-trafik-kazasi-son-dakika-mobese-goruntuleri-izle-5.jpg

gaziantep-trafik-kazasi-son-dakika-mobese-goruntuleri-izle-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN