Güvenip evinin anahtarını emanet ettikleri bakkal, sırtından bıçakladı! O anlar kamerada

Bir bakkalın kendisine emanet edilen anahtarları kopyalayarak evlerde soygun yaptığı ortaya çıktı. Kendisine güvenenleri adeta sırtından bıçaklayarak ihanet eden bakkalın hırsızlık anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan Murat Karagöz, iki kez hırsızlık olayı yaşanan evine güvenlik kamerası taktırdı. Üçüncü kez evi soyulan Murat Karagöz, kamera kayıtlarını incelediğinde hırsızın daha önce evinin anahtarını emanet ettiği bakkal A.A. olduğunu gördü.

Diğer mağdurlarla birlikte elindeki görüntülerle polise giden Murat Karagöz, A.A.'dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan bakkal A.A.'nın kendisine emanet edilen anahtarları kopyalayarak evleri soyduğu ortaya çıktı.

EVİNİ SOYDUĞU KOMŞUSUNU TEHDİT ETTİ

Murat Karagöz'ün evine üç kez girip yaklaşık 200 bin TL değerinde hırsızlık yaptığı iddia edilen A.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Murat Karagöz, çocukları okuldan geldiğinde eve girebilmesi gibi çeşitli nedenlerle birkaç kez anahtarı bakkala emanet ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"Evimizin anahtarını kopyalayıp yaptırıyor. Aynı benim eve girdiğim şekilde o da eve giriyor. Ramazan Bayramı'nda ailemin ziyaretine gidip, geri döndüğümde eşime, 'Altınlarımız nerede' diye sordum.

İçime bir kuşku düştü. 14 tane külçe altının olmadığını fark ettim. Eşime, 'Acaba benden mi sakladın, unuttun mu' diye sordum. 'Acaba çocuklarımız mı aldı' gibi düşüncelere de kapıldık. Yani kapıda herhangi bir zorlanma yok, ev dağılmamış.

Sonrasında Kurban Bayramı'nda yine ailemin yanına gidiyorum. Özellikle bayramları seçiyor, sadece ailemin yanına ziyarete gittiğimde bu işi yapıyor. Yaptığını da itiraf etti şu anda. Bütün suçunu kabul etti.

En ağır cezayı almasını istiyorum. Benim gibi anahtarlarını veren arkadaşların da çeyrek ve gram altınları yok. Enteresan olan, yüzsüz hırsızımın herhangi bir pişmanlığı yok. 'İçeriden çıkınca seninle görüşeceğiz' diyerek tehdit etti."

"GÜVENİP ANAHTARIMIZI BIRAKIYORDUK, SIRTIMIZDAN BIÇAKLADI"

Olayla ilgili konuşan mağdurlardan Mürsel Kaymak ise şunları söyledi:

"6 yıldır aynı mahallede oturuyorduk. Bizi şüphelendirecek bir hareketini görmemiştim. Çocuğumun kumbarasındaki 1500 lira kaybolunca şüphelenmeye başlamıştım. Güvendiğimiz için evimizin anahtarını bırakıyorduk. Hırsızlık görüntüleri ortaya çıkınca şok oldum.

Toplam 11 bin lira kaybım var. Paranın yanı sıra iki çeyrek altın ile bir yüzük çalmış. Ailecek görüştüğümüz birisiydi. Paramın çalındığını söylediğimde benim başka kişilerden şüphelenmemi sağlıyordu. Güvenip de evinin anahtarını veren herkesi mağdur etmiş. Biz de güvenip anahtarımızı vermiştik. Şikayetçi olacağım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN