Feci kaza kamerada: 13 gün sonra yaşamını yitirdi! Dikkatsizlik, genç kadını hayattan kopardı

Geçirdiği kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki kadın, 13 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Genç kızın geçirdiği kaza iş güvenlik kamerasına anbean yansıdı. İşte o anlar...

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Karadayı Mahallesi Tuzlaburun Caddesi'nde Nurten Altun'un kullandığı motosiklet ile sürücüsü öğrenilemeyen servis minibüsü çarpıştı. Kaza sonrası ihbar üzerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

13 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Nurten Altun, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 13 gündür tedavisi devam eden, Nurten Altun, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nurten Altun'un cenazesi otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaza anıysa bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüde genç kızın kullandığı motosikletle servis minibüsünün çarpıştığı anlar yer aldı.

antalya-serik-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-4.jpg

antalya-serik-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-1.jpg

antalya-serik-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-3.jpg
Nurten Altun

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN