'Eşinizle tekrar evlenir miydiniz?' sorusuna verdiği yanıt önce şaşırttı, sonra hüzünlendirdi! Meğer acıklı bir hikayesi varmış

"Bir daha dünyaya gelseniz eşinizle tekrar evlenir miydiniz?" sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyada konuşulan kadının sözlerinin ardında bir derin hikayesi olduğu ortaya çıktı. İşte o anlar...

Bir Youtube kanalı için yapılan sokak röportajında, "Bir daha dünyaya gelseniz eşinizle tekrar evlenir miydiniz?" sorusunu yanıtlayan kadının sözleri, sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasına girdi.

"YILLARCA BENİ DÖVDÜ, BEN ÇALIŞTIM, O YEDİ"

Gazetepencere'de yer alan habere göre, "Asla istemem, öldü kurtuldum" diyen kadın, yanıtının nedeni sorulunca, "35 sene dövdü beni, ben çalıştım, o yedi. Gidecek yerim yoktu, çocukları annem babam istemedi. Katlanmak zorunda kaldım" dedi.

Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan videoya kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN