Diri diri gömdüler, dört gün sonra canlı kurtarıldı! Şüpheli şahıs, yaptıklarını itiraf etti

Canlı halde gömülen ve günlerce toprağın altında kalan 62 yaşındaki adam, polis tarafından canlı bir şekilde kurtarıldı. İşte detaylar...

Moldova'da diri diri gömülen ve dört gün boyunca toprağın altında kalan 62 yaşındaki adam, polisin yeraltından gelen boğuk yardım çığlıklarını duymasıyla kurtarıldı.

DÖRT GÜN TOPRAĞIN ALTINDA KALDI

Polis memurları, 74 yaşındaki bir kadının evinde bir akrabası tarafından ölü bulunmasının ardından soruşturma yaparken yaşlı adamı buldu. Polis, kadının ölümüyle ilgili bir şüpheliyi tutukladı ve köydeki evini ararken, yakınlardan yardım çığlıkları duydu.

Aykırı'da yer alan habere göre, görgü tanıklarının ifadeleri ve bulunan kanıtlar ismi açıklanmayan 74 yaşındaki kurbanın, 18 yaşındaki bir akrabası tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

Şüpheli evinde alkollü bir şekilde bulundu. Polis sorgusunda verdiği ifadeler tutarsız ve kafa karıştırıcı olduğu için ekipler kadının evinin çevresinde arama yaparak kanıt toplamaya karar verdi.

ŞÜPHELİ ŞAHIS İTİRAF ETTİ

Kadının evinin çevresinde araştırma yapan polis memurlarından biri yer altından gelen boğuk yardım çığlıklarını duyarak ekip arkadaşlarına haber verdi.

Kazma çalışmalarının ardından yaşlı adamı gömüldüğü derme çatma bir mezarın girişi ortaya çıktı. Yaşlı adam boynundan yara almıştı ancak hâlâ hayattaydı ve bilinci yerindeydi.
Hastaneye kaldırılan adam, polise verdiği ilk ifadede yaşlı kadını öldüren 18 yaşındaki gençle tartıştığını, gencin kendisini bıçakla yaralayıp diri diri gömdüğünü ve üzerini toprakla kapattığını söyledi.

Polis, gencin yaşlı adamı diri diri gömdükten sonra kadını öldürdüğünü düşünüyor.

MÜEBBET HAPİS CEZASIYLA YARGILANABİLİR

Cinayet ve cinayete teşebbüs suçlamasıyla soruşturma devam ederken şüpheli genç gözaltına alındı. Suçlu bulunması halinde ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN