'Bu kadar da olmaz' dedirten kaza kamerada! İzleyenler saçını başını yoluyor

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nin (KGYS) kaydettiği bazı trafik kazalarının görüntüleri paylaşıldı. Kazaların büyük çoğunluğunun basit dikkatsizlikler ve kurallara uymamak sonucu gerçekleştiği görülüyor. İşte o anlar...

Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, kent genelinde 2024 yılının ilk 6 aylık döneminde polis sorumluluk sahasında meydana gelen trafik kazalarına ilişkin veri ve görüntüleri paylaştı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan dikkatsizlik sonucu meydana gelen ölümlü ve yaralamalı kazalarda, ihmalin neden olduğu acı manzaralar dikkat çekti.

denizli-trafik-kazalari-izle-1.jpg

DENİZLİ TRAFİK KAZALARI GÖRÜNTÜLERİ

Kentteki son 2 yıla dair meydana gelen kazalara ilişkin bilgiler veren Emniyet Müdürü Sağdıç, yapılan denetimler sonucunda özellikle belirlenen bazı noktalarda uygulamaları arttırdıklarını ifade etti.

Trafik kazalarını önlemek amacıyla hava ve kara araçlarıyla denetimleri yoğunlaştırdıklarını dile getiren Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, yapılan denetimlerin ardından olumlu sonuçlar alındığını kaydetti.

denizli-trafik-kazalari-izle-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN