Kabe'de ölen Süleyman Eskiler'in cenazesi Mekke'de defnedilecek

Kabe'de ölen Süleyman
Eskiler'in cenazesi 
Mekke'de defnedilecek

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında ölen Türk hacılardan Karamanlı 60 yaşındaki Süleyman Eskiler'in memleketi Karaman'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında 107 hacı adayı hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Türk hacı adaylarından Karaman'da oturan ve kunduracılık yapan Süleyman Eskiler'in, iki kardeşiyle birlikte geçen salı günü hacca gittiği ortaya çıktı.

15-09/13/e003a4ad6b501babb991afbbc6ef4823-1442156793.jpg

Eskiler için bugün Çamlıca Özel Erkek Öğrenci Yurdu'nun mescidinde gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazı ise ağabeyi Ahmet Eskiler kıldırdı.

Mescitte ve evde taziyeleri kabul eden Ahmet Eskiler, kardeşinin cenazesinin Mekke'de defnedileceğini belirtti. 3 kardeşinin özel bir hac şirketinde hacca gittiklerini belirten Ahmet Eskiler, "Vinç kazasını duyduğumuzda diğer iki kardeşime ulaştık.

15-09/13/kabe-kaza-2-1442156807.jpg

Ancak Süleyman'a ulaşamadık. Diyanet İşleri Başkanlığı'na sorduk. O an için onlarında bilgisi yoktu. Sonradan kazada şehit olduğunu öğrendik. Cenazesi de orada defnedilecek" dedi.

KARAMAN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN