Jason Denayer'dan Galatasaray itirafı

Jason Denayer'dan Galatasaray itirafı

Denayer, Galatasaray'da geçirdiği sezonun Celtic'de geçirdiğinden daha zor olduğunu ve Türkiye'de kazandığı deneyimler sayesinde Pep Guardiola'nın ilk 11'inde olabileceğini belirtti.

Belçikalı futbolcu Jason Denayer, kiralık gittiği Galatasaray'da geçirdiği zor sezonun kendisi için önümüzdeki sezon Manchester City kadrosunda iz bırakabilmesi yönünden etkili ve öğretici olduğuna inanıyor.

Ancak Sarı Kırmızılılar dan önce Celtic'de 1 yıl geçiren ve İskoçya'da Yılın Futbolcusu ödülüne layık görülen Belçikalı, bu sürecin kolay olduğunu düşünüyor.

Manchester City'de defans Martin Demichelis'in bu yaz kulüpten ayrılışı ile Denayer, takıma ilk 11'de başlamak istiyor. Belçika'yı EURO 2016'da temsil eden 20 yaşındaki oyuncu: "Galatasaray benim için Celtic'den daha öğretici ve güzel bir deneyim oldu" dedi.

16-06/14/boyuyasikilosunenedir_jason-denayer-kimdir-boyu-yasi-kilosu-goz-rengi-nedir3.jpg

Kulübün yeni teknik adamı Pep Guardiola ile henüz görüşmediğini belirten stoper: "City için oynamak ve ilk Pep'in ilk 11'inde olmak istiyorum. Eğer şartlar bu yönde gelişmezse, kendime oynayacak başka takım bulurum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN