İsrail askerinden engelli Filistinliye dayak

İsrail askerinden engelli Filistinliye dayak

İsrail askeri, tekerlekli sandalyedeki fiziksel engelli bir Filistinliyi iterek sırt üstü düşürdü ve yerde tekmelemeye çalıştı. Yerel basına yansıyan kamera kayıtlarında Filistinli'nin sırtüstü düştüğü görülüyor.

İsrail askerinin Filistinlilere yönelik insanlık dışı muamelelerine bir yenisi daha eklendi. Tekerlekli sandalyedeki fiziksel engelli bir Filistinliyi iterek sırt üstü düşüren askerler, yerde de tekmelemeye çalıştı.

İşgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil şehrinde dün meydana geldiği belirtilen olayla ilgili yerel basına yansıyan görüntülerde, bir İsrail askerinin engelli bir Filistinliyi iterek tekerlekli sandalyesi ile birlikte sırt üstü devrilmesine yol açtığı görülüyor.

İsrail askerinin engelli Filistinliyi dövdüğü o an:

Tekerlekli sandalyenin dışına düşen fiziksel engelli Filistinliyi yerde tekmelemeye çalıştığı gözlenen askere tepki gösteren çevredeki Filistinlilerin üzerine ise diğer askerlerin ateş açtığı görüntülere yansıdı.

İsrail basını, polisin olayla ilgili "soruşturma başlattığını" yazdı.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te dün "saldırı girişiminde bulundukları" iddiasıyla 6 Filistinli öldürülmüştü. İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin ekim ayından bu yana öldürdüğü Filistinli sayısı ise 180'i aştı.

KUDÜS/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN