IŞİD tehdidinin ardından Washington'da silahlı saldırı

IŞİD tehdidinin ardından Washington'da silahlı saldırı

ABD'nin başkenti Washington'da yaklaşık bir saat boyunca silah sesleri duyuldu. Saldırının, IŞİD'in ABD'yi Washington'da vurmakla tehdit ettiği videonun ardından gelmesi endişeye neden oldu.

IŞİD'in ABD'ye Washington'da saldırı düzenleyeceği tehdidinde bulunduğu videonun yayınlanmasının ardından Washington'da silah sesleri duyuldu. Yerel saatle sabaha karşı 03.50 civarında başlayan silah sesleri, yaklaşık bir saat boyunca devam etti.

Silah sesleri üzerine olay yerine intikal eden Amerikan polisi ve gizli servis, saldırının akli dengesi yerinde olmayan bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı.

Ayrıca silahlı saldırı ihbarının hemen ardından Connecticut Bulvarı'nda bir bıçaklı saldırı gerçekleşti. İki olayın bağlantılı olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN