İngiliz ve Rus taraftarlar arasında kavga çıktı

İngiliz ve Rus taraftarlar arasında kavga çıktı

EURO 2016'nın açılış gününde Fransa-Romanya karşılaşması sırasında Marsilya kenti, şiddet gösterilerine sahne oldu. Fransa'nın son dakika golü bularak maçı kazanmasının ardından İngilizlerle Fransızlar arasında arbede çıktı. Marsilya'nın birçok noktasında yaşanan kavgalar sonrası onlarca taraftar gözaltına alındı. Kavgalar, turnuvanın ikinci gününde de devam etti. Olayların merkezinde İngiliz ve Rus taraftarlar yer aldı.

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın açılış gününde İngiliz taraftarlar, Marsilya'da olay çıkardı.

Turnuva için birkaç gündür ülkelerinden gruplar halinde Fransa'ya akın eden İngilizler, takımlarının Rusya'yla oynayacağı ilk maça ev sahipliği yapacak Marsilya kentinde geçtiğimiz gün Rus taraftarlarla birbirlerine girmişti.

16-06/11/resimid_3397048.jpg

Turnuvanın ev sahibi Fransa'nın dün Romanya'yla oynadığı maç sırasında konuk ekip lehine tezahüratlar yapan ve Stancu'nun golü sonrası büyük sevinç yaşayan İngilizler ile Fransılar arasında tartışma çıktı. Romanya maçında ev sahibi ekibe maçın son dakikalarında galibiyeti getiren golün ardından Fransızlar ile İngilizler birbirine girdi.

16-06/11/resimid_3397113.jpg

EURO 2016 B grubunda mücadele eden İngiltere ve Rusya, bu akşam saat 22.00'de mücadele edecek. Maç öncesinde sokağa çıkan taraftarlar kabına sığamadı. İngiliz ve Rus taraftarlar arasında kavga çıktı. Kavgada masa ve sandalyeler havada uçuştu.

16-06/11/2016-06-11_182317.jpg

Çıkan kavgalara Fransa polisi müdahale etti. Olaylarda birçok taraftarın gözaltına alındığı belirtildi. Olaylar sırasında polisin göz yaşartıcı gaz sıktığı görülürken, bölgede bulunan iş yerleri, kafe ve barların kapılarını kapatması istendi.

İŞTE RUS VE İNGİLİZ TARAFTARLARIN KARIŞTIRDIĞI MARSİLYA SOKAKLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN