İdmanlara katılmayan Sneijder’de kritik gün

İdmanlara katılmayan Sneijder’de kritik gün

Galatasaray yönetimi ile arası açılan Wesley Sneijder'in, bugün yapılacak olan idmanda yer alması bekleniyor. Oyuncunun menajerine göre Sneijder yarın gelecek.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink’ten izin alan Wesley Sneijder’in bugün yapılacak olan idmanda yer alması bekleniyor. Ancek Sneijder’in Guido Albers ise yönetimin kendilerine yarına kadar izin verdiğini söyledi.

FUTBOLCULARA YÖNETİMDEN MÜJDE

Açık Merk Korkusuz'un haberine göre Galatasaray’da futbolculara güzel haber geldi. Sarı-kırmızılı yönetim, takımdaki tüm futbolcuların geçmiş dönemlere ait olan borçlarını yatırdı. Yeni sezon öncesinde oyuncuların sadece hazırlıklara konsantre olmasını isteyen yönetim, bu nedenle tek kuruş alacak bırakmadı. Futbolcular bu durum karşısında oldukça memnunlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN