Yolu oraya düşenler sakın börek çay ısmarlamayın! İki bardak çay ve bir börek 520 lira

Yolu oraya düşenler sakın börek çay ısmarlamayın! İki bardak çay ve bir börek 520 lira

Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı son zamanlarda bu tabloyu görenler resmen şaşkına dönüyor. Sadece 2 bardak çay ve bir böreğin 520 liraya satılması “yok artık” dedirtti. Yolunuz oraya düşerse sakın kimseye çay-börek ısmarlamayın.

Yeni yılın ilk günlerinden beri her gün farklı zam haberleriyle güne başlıyoruz. Özellikle de gıda sektöründeki zamlar insanları her geçen gün daha fazla zorluyor. Öte yandan dışarıda bir bardak çay içmenin bedeli bile resmen cep yakıyor. Bu da onlardan birine örnek teşkil ediyor. Öyle ki oraya giderseniz ne çay ne börek tüketmeyin çünkü fiyatları karşısında şaşkına dönebilirsiniz.

ÇAY VE BÖREK FİYATLARININ GELDİĞİ SON NOKTA

Sosyal medya üzerinden zamlara ilişkin paylaşımlarda bulunan “ Zam Haber” sayfası yeni bir bilgi paylaştı. Edinilen bilgilere göre Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sadece iki bardak çay ve börek Karafırın’da 520 liraya satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN