Yoğun bakımda alınmıştı! Kadir İnanır'ın son halini yeğeni anlattı: "Dualarla iyileşecek"

Yoğun bakımda alınmıştı! Kadir İnanır'ın son halini yeğeni anlattı: "Dualarla iyileşecek"

Türk sinemasının efsane isimlerinden Kadir İnanır dört ay boyunca yoğun bakımda kalmıştı... İnanır’ın son hali merak konusu oldu. Kadir İnanır yoğun bakımda mı? Kadir İnanır'ın yeğeni son halini anlattı...

Geçtiğimiz aylarda evinde fenalaşan Kadir İnanır hastaneye kaldırılmıştı. Ardından aylara yoğun bakımda kalan İnanır’ın son hali merak konusu oldu. Konu ile ilgili yeğeni Levent İnanır açıklama yaptı...

KADİR İNANIR YOĞUN BAKIMDA MI?

Türk sinemasının efsane isimlerinden Kadir İnanır, geçtiğimiz mart ayında Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve acil olarak ameliyata alınmıştı. Dört ay boyunca yoğun bakımda tedavi gören ünlü oyuncu, ardından normal odaya çıkarılmış ve taburcu edilmişti. Ancak temmuz ayında akciğerinde gelişen enfeksiyon nedeniyle bir kez daha yoğun bakıma alınan İnanır’ın tedavi süreci titizlikle sürüyor.

Kadir İnanır'ın son hali sevenlerini üzdü - Magazin

FİZİK TEDAVİ SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili en son açıklama, yeğeni Levent İnanır tarafından yapıldı. Ünlü yönetmen ve senarist Tomris Giritlioğlu'nun cenaze töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Levent İnanır, dayısının sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti. Açıklamasında, "Çok iyi. Fizik tedavi sürecimiz var. Onun dışında her gün ilerliyor, iyiye gidiyoruz. Çok büyük bir sıkıntı atlattık. Çok iyi olacak." sözleriyle sevenlerine umut verdi.

Levent İnanır, dayısını sık sık ziyaret ettiğini belirterek, "Ben en son 3 gün önce gördüm. Yarın yine gideceğim yanına. Sürekli beraberiz. Dualarla iyileşecek inşallah." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN