Yıldız Tilbe'nin torunları boyunu geçti! Kızını gören inanamıyor: Annesinin kopyası

Yıldız Tilbe'nin torunları boyunu geçti! Kızını gören inanamıyor: Annesinin kopyası

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin torunları, boyunu geçti! Kızını görenler gözlerine inanamıyor! "Annesinin kopyası" yorumları geri durmadı...

16 yaşında aşık olduğu Güngör Karahan ile tanıştıktan sadece 15 gün sonra kaçarak evlenen Yıldız Tilbe, Karahan askerdeyken kızı Sezen Burçin’i dünyaya getirdi. Ünlü sanatçı, yakın arkadaşı Sezen Aksu'nun ismini verdiği kızı Sezen 5 yaşındayken eşinden boşandı.

ÖZEL HAYATINI GÖZLERDEN UZAK TUTUYOR

yildiz-tilbe-1.webp

Yıldız Tilbe, kızıyla olan ilişkisini kamuoyundan uzak tutmayı tercih etse de, torunlarıyla nadir olarak paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Bu paylaşımlar, anne-kız arasındaki benzerliği gözler önüne seriyor ve takipçilerini şaşkınlığa uğratıyor.

Ünlü şarkıcı, sosyal medyada nadiren de olsa torunlarıyla olan pozlarını paylaşıyor. Bu paylaşımlar, hem kızı Sezen Burçin Can hem de torunları ile olan güçlü bağını gösteriyor. Yıldız Tilbe'nin kızı ve torunlarıyla olan fotoğraflarına baktığınızda, benzerlikler sizi de şaşırtacak.

İŞTE YILDIZ TİLBE'NİN KIZI VE TORUNLARI

Anne-kızın benzerliğini görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor. İşte Yıldız Tilbe'nin kızı ve torunları ????????

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN