Yeni virüs gelecek demişti! Yusuf Güney'den bir kehanet daha: Bu dediği de çıkarsa yandık

Son zamanlarda sık sık sosyal medya gündemine gelen Yusuf Güney, yeni bir iddia ile yine gündemdeki yerini aldı. Astral seyahat yaptığını iddia eden ve gelecekte neler yaşanacağını bildiğini söyleyen Güney’in bu seferki açıklamaları “yok artık” dedirtti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in son dönemdeki açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Astral seyahat yaptığını öne süren Güney’in, maymun çiçeği virüsü ve gelecekteki tehlikeler hakkındaki dikkat çekici öngörüleri yeniden gündeme oturdu.

yeni-proje-002.jpg

YUSUF GÜNEY'İN ÇARPICI AÇIKLAMALARI

Son günlerde sosyal medyada hızla yayılan Yusuf Güney’in sözleri, hem şaşkınlık hem de tartışma yarattı. Güney, yeni bir virüsün geleceği konusunda endişelerini dile getirerek, "Aklınızı yitireceksiniz. Her şeye hazırlıklı olun. İnanılmaz varlıklar türeyecek. Öyle geçit kapıları var ki, oralardan acayip varlıklar getirmeye çalışıyorlar. Bu kovid gibi bir şey değil. Bu virüs hem fiziksel deformasyonlara hem de insanı mutsuzluğa itecek bir virüs" şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, Güney’in gelecekte yaşanabilecek sağlık krizlerine dair öngörülerini ortaya koyuyor.

yeni-proje-1-001.jpg

UFO’LAR VE UZAYLILARLA İLGİLİ İDDİALAR

Yusuf Güney, NASA'nın sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında da dikkat çeken yorumlarda bulundu. "Dünyaya geleceklerini söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil, sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım" şeklinde açıklamada bulunan Güney, bu öngörüleriyle sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Yusuf Güney’in bu çarpıcı açıklamaları, sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu ve pek çok tartışmaya neden oldu. Sanatçının kehanetleri, hem meraklılarının hem de eleştirmenlerinin dikkatini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN