Yemek programıyla ünlenmişti! Arka Sokaklar oyuncusuyla evlenen Ezgi Sertel'in son hali ortaya çıktı

Yemek programıyla ünlenmişti! Arka Sokaklar oyuncusuyla evlenen Ezgi Sertel'in son hali ortaya çıktı

Yemek programıyla ünlenmişti! Arka Sokaklar dizisi oyuncusuyla evlenen Ezgi Sertel'in son hali ortaya çıktı! Görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi...

Sunuculuk kariyeri ile tanınan ve daha sonra "Arka Sokaklar" dizisinde rol alan Ozan Çobanoğlu ile hayatını birleştiren Ezgi Sertel, ikiz bebekleri ile birlikte mutlu bir yaşam sürüyor. Ünlü sunucu, Instagram hesabında yaptığı paylaşımlar ile son dönemde büyük ilgi topluyor.

Ezgi Sertel'in son hali beğenilmedi! "Keşke eski halin olsaydı içten gülüşünle çok güzeldin"

Instagram’ı aktif kullanan Sertel, son paylaşımları ile takipçilerini şaşırttı. Yüzündeki değişiklikler ve yeni saç stili dikkat çeken ünlü sunucu, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde yorum aldı.

Ezgi Sertel kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Ezgi Sertel ile eşi Ozan Çobanoğlu'nun hayatı ve biyografisi!

Ezgi Sertel, takipçileriyle sık sık etkileşim halinde. Son paylaşımları ile hem yüzündeki farklılıklar hem de yeni saç modeli gözlerden kaçmadı. Bu değişiklikler, bazı takipçileri tarafından beğenilirken, bazıları tarafından eleştirildi.

Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel hakkında merak edilenler! - Magazin Haberleri

Sertel’in son hali sosyal medyada farklı tepkiler aldı. Bir takipçisi, "Tam bir erkek annesi kıvamında olmuş tarzınız" şeklinde yorum yaparken, diğerleri ise değişimi olumlu ya da olumsuz değerlendirdi.

İŞTE EZGİ SERTEL'İN SON HALİ

ezgi-sertel.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN