Yazın en büyük probleminden kurtulun! Lavanta yağı ve karbonat yetiyor

Yazın en büyük probleminden kurtulun! Lavanta yağı ve karbonat yetiyor

Yazın en büyük probleminden kurtulmanın yolu basitmiş! Bebeklerde de yetişkinlerde de kullanılabilir. Lavanta yağı ve karbonat yetiyor...

İsilik, ciltte küçük, kaşıntılı, tahriş olmuş, kırmızı ve sıcak şişlikler ile kendini gösteren yaygın bir deri hastalığıdır. Her yaştan insanı etkileyebilen bu rahatsızlık, özellikle sıcak ve nemli havalarda daha sık görülür. İsilik için doğal bir çözüm arayanlar için lavanta yağı ve karbonat karışımı etkili bir alternatif sunuyor.

DOĞAL İSİLİK TEDAVİSİ

İsilik nasıl geçer, Alerjik isilik neden olur? Bebeklerde isilik neden olur, ne iyi gelir? - Sağlık Haberleri

Lavanta yağı ve karbonat karışımı, isilik belirtilerini hafifletmek ve cildi rahatlatmak için mükemmel bir çözüm sunar. Bu doğal karışım, cildi soğutucu ve yatıştırıcı etkisiyle bilinir.

YETİŞKİNLER İÇİN KARIŞIM TARİFİ:

  • 10 damla lavanta yağı
  • 1 yemek kaşığı karbonat

2 YAŞ ÜSTÜ ÇOCUKLAR İÇİN KARIŞIM TARİFİ:

  • 5 damla lavanta yağı
  • 1 yemek kaşığı karbonat

2 YAŞ ALTI ÇOCUKLAR İÇİN KARIŞIM TARİFİ:

  • 2 damla lavanta yağı
  • 1 yemek kaşığı karbonat

UYGULAMA YÖNTEMİ

Karışımdan alınan bir miktar, isilikli bölgelere nazikçe sürülür. Bu karışım, isilik şikayetlerini azaltmak için cildi soğutucu ve yatıştırıcı etkisiyle anında rahatlama sağlar.

Herhangi bir cilt reaksiyonunu önlemek için bu karışımı uygulamadan önce vücudun küçük bir bölgesinde yama testi yapmanız önemlidir. Böylece cildinizin bu doğal tedaviye karşı hassas olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN