Yavuz Bingöl beşinci kez evleniyor

Yavuz Bingöl beşinci kez evleniyor

Türkücü Yavuz Bingöl'ün (59), kendisinden 21 yaş küçük Nilşah Ağaoğlu ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Yavuz Bingöl'ün şahidi yakın arkadaşı Oktay Kaynarca, Ağaoğlu'nun şahidi ise şarkıcı Elif Buse Doğan olacak.

Ağustos 2015'te evlendiği dördüncü eşi Öykü Gürman ile Nisan 2016'da ayrılan Yavuz Bingöl, bir kez daha nikah masasına oturacak. Yıllardır 38 yaşındaki peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu ile birlikte olan 59 yaşındaki Bingöl, ekim ayında beşinci kez evlenecek.

NİKAH TARİHİ 25 EKİM

MagazinBurada'nın haberine göre; altı yıldır birlikte olan Nilşah Ağaoğlu ve Yavuz Bingöl, 25 Ekim'de Ayvalık'ta evlenecek. Sade bir nikah töreni planlayan çiftin şahitleri de belli oldu. Yavuz Bingöl'ün şahidi yakın arkadaşı Oktay Kaynarca, Ağaoğlu'nun şahidi ise şarkıcı Elif Buse Doğan olacak.

'UZUN YILLARDIR BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ'

Yavuz Bingöl, geçtiğimiz ekim ayında basın mensuplarının 'evlilik' sorusuna "Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi Nilşah 38 yaşında, ben de 59. Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüyoruz. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur. Kendisi çok detaycıdır. Yaptığım işlere de çok burnunu sokar. Sonuçta kadın olarak daha farklı bir gözle bakıyor her şeye. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var" yanıtı vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN