Yasemin Baştan'ın oğlu Sarp'ı kardeşi zannediyorlar: Yaşını duyanlar şaştı kaldı! Yorum yağmuruna tutuldu

Yasemin Baştan'ın oğlu Sarp'ı kardeşi zannediyorlar: Yaşını duyanlar şaştı kaldı! Yorum yağmuruna tutuldu

Bir dönem TRT 1'de yayınlanan 'Seksenler' dizisinde 'Nazlı' karakteriyle beğeni toplayan Yasemin Baştan, boyunu geçen oğlu Sarp Çonka ile sosyal medyada gündem oldu. İşte, Yasemin Baştan'ın oğlu...

'Seksenler' dizisinin 'Nazlı'sı Yasemin Baştan, 'Yeditepe İstanbul', 'Bir İstanbul Masalı', 'İkinci Bahar' ve 'Gönülçelen' gibi popüler dizilerde rol alan Yasemin Baştan, son olarak 'Son Akşam Yemeği' sinema filminde ve 'İnci Taneleri' dizisinde rol aldı.

ESKİ SOYADINI ARTIK KULLANMIYOR

NTV'de Ceyda Düvenci'nin programı 'Bambaşka Sohbetler'e konuk olan Yasemin Baştan, boşandığını söyleyerek Çonka soyadını artık kullanmadığını duyurdu. Boşandıktan sonra eski soyadı Baştan'ı kullanan ünlü oyuncu, oğlu Sarp Çonka ile gündeme geldi.

OĞLUNU, KARDEŞİ ZANNEDİYORLAR

Medyatava'da yer alan habere göre, Yasemin Baştan, oğlu Sarp Çonka ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından sık sık paylaşıyor. 52 yaşındaki oyuncu ile 29 yaşındaki oğlunu gören takipçileri, "Abla-kardeş gibisiniz", "Kardeşiniz sandım", "Kendinizi doğurmuşsunuz" yorumlarını paylaştı.

yasemin-conga-cocugu-var-mi-kac-yasinda-esi-kim-4.jpg

yasemin-conga-cocugu-var-mi-kac-yasinda-esi-kim-3.jpg

yasemin-conga-cocugu-var-mi-kac-yasinda-esi-kim-2.jpg

yasemin-conga-cocugu-var-mi-kac-yasinda-esi-kim-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN