Yasak Elma dizisi Zeynep kimdir? Gerçek adı nedir? Sevda Erginci biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Yasak Elma dizisi Zeynep kimdir? Gerçek adı nedir? Sevda Erginci biyografisi ve rol aldığı yapımlar

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma'da herkesi şaşkına çevirecek bir gelişme yaşandı. Dizinin ilk sezonunda kadroda yer alan Zeynep karakterinin diziye geri dönüş yapacağı iddia edildi. Peki, Yasak Elma Zeynep kimdir? İşte detaylar...

FOX'un rekorlar kıran dizisi Yasak Elma'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin ilk sezonunda Zeynep karakteriyle kadroda yer alan Sevda Erginci, senaryo gereği evlenerek yurt dışına gitmiş ve diziden ayrılmıştı. Her sezon ayrı bir sürpriz yaşanan dizide bu sezonun sürprizi ise Zeynep karakterinin geri dönüşü olacak.

SEVDA ERGİNCİ YENİDEN YASAK ELMA'DA

Dizide Yıldız karakterinin ablasını canlandıran Sevda Erginci, iddialara göre diziye geri dönüyor. Evlenerek yurt dışına yerleşen Zeynep, boşanma kararı aldığı için tekrardan İstanbul'a dönecek. Fakat, Zeynep karakterinin bu dönüşü uzun sürmeyecek. Erginci, diziye konuk oyuncu olarak katılacak.

Seyirciyi bekleyen bir başka sürpriz ise ünlü manken Aylin Arasıl olacak. Arasıl, Leyla karakteri ile diziye konuk oyuncu olarak katılacak bir başka isim.

 yasak elma zeynep geri mi geliyor

SEVDA ERGİNCİ KİM?

3 Ekim 1993 İstanbul doğumlu olan Erginci'nin annesi Makedonya göçmenidir. Babası ise Mardinli'dir. Tiyatroyla oyunculuğa başlayan Erginci, Yıldız Kenter Tiyatrosu'nda eğitimini tamamlamıştır. Bu zamana kadar pek çok yapımda rol alan oyuncu en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakteriyle ekranlara geldi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN