Yalnızca tescilli dahiler sonuca ulaşıyor! Resimdeki farklı boynuzlu atı 6 saniyede bulan kendini kanıtladı

Yalnızca tescilli dahiler sonuca ulaşıyor! Resimdeki farklı boynuzlu atı 6 saniyede bulan kendini kanıtladı

Sadece tescilli dahilerin sonuca ulaştığı bu test hafızanızı zorlayacak. Görsel zeka ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu testi çözmek için sadece 6 saniyeniz bulunuyor. Gözlerinizi 4 açıp farklı boynuzlu atı bulun.

Görsel zeka ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen optik illüzyonlar, son yıllarda popülerlik kazanan eğlenceli zeka testleri arasında yer alıyor. Bu tür bulmacalarda amaç, benzer görseller arasından farklı olanı en kısa sürede ayırt edebilmek. Son olarak karşımıza çıkan zeka testi ise, bir sayfa dolusu tek boynuzlu at içeriyor ve bu atlardan sadece biri diğerlerinden farklı. Acaba siz de bu farklılığı 6 saniyede bulabilecek kadar bir dahi misiniz?

GÖRSELİ DİKKATLE İNCELEYİN

Bu zeka bulmacasında, dikkatli bir gözlem yapmanız gerekiyor. Resim, birbirinin kopyası olan tek boynuzlu atlardan oluşuyor. Ancak bu atlardan biri, dikkatlice bakıldığında farklı bir yapıya sahip. Gözlerinizi ekrana dikkatlice odaklayarak, hangi atın diğerlerinden farklı olduğunu bulmanız isteniyor.

Eğer bu zorluğu aşmayı başardıysanız, yüksek IQ’nuzu kanıtlamış olursunuz. Sadece 6 saniye içinde farklı tek boynuzlu atı bulmanız gerekiyor. Çoğu kişi bu süre zarfında kararsız kalırken tescilli dahiler bu zorluğun üstesinden gelmeyi başarıyor. Haydi testte geçelim…

Bakmak asla yetmiyor! Resimdeki farklı tek boynuzlu atı yalnızca dahiler 6 saniyede bulmayı başarıyor - Resim : 1

6 saniyelik süreyi geçemeyenler üzülmenize gerek yok! Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor. Resme dikkatli şekilde bakarsanız, görsellerden birinin diğerlerine göre daha farklı olduğunu fark edeceksiniz. Bu farkı anlamak için detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor.

CEVAP BELLİ OLDU!

Bakmak asla yetmiyor! Resimdeki farklı tek boynuzlu atı yalnızca dahiler 6 saniyede bulmayı başarıyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN