Yağdanlığın içerisine 5 tane nohut atın, o derdi unutun! Bunca zaman boşa uğraşmışız

Yağdanlığın içerisine 5 tane nohut atın, o derdi unutun! Bunca zaman boşa uğraşmışız

Bunca zamandır nasıl bu kadar çok uğraştım diyeceksiniz. Yağdanlığın içerisine sadece 5 adet nohut attığınızda o derde elveda diyeceksiniz. Ne kadar uğraşsanız da bir türlü çözüm bulamadığınız o derdin çözümü sadece 5 tane nohutta yatıyor.

Mutfakta sürekli elinizin altında bulunan yağdanlıkları temizlemekte oldukça zorlu ve zahmetli oluyor. Bulaşık makinesine atsanız dahi temizlenmeyen yağdanlığı temizlemek son derece basit olacak. Temizlik püf noktaları ile birlikte hayatınız kolaylaşırken evde bulunan 5 adet nohut ile yağdanlıklarınızı temizlemekte oldukça kolay oluyor. Ne yaparsanız yapın aydınlanmayan yağdanlık camları pırıl pırıl parlayacak.

YAĞDANLIK NASIL TEMİZLENİR?

Ya dananın içerisinde 5-6 adet nohut atarak çok kolay bir şekilde yağ ve kir lekelerinden kurtulabilirsiniz. Yağdanlığınızın içerisine attığınız nohutların üzerine birazcık çamaşır suyu birazcık da bulaşık sabunu ekledikten sonra bir miktar kaynar su dökünüz. Bir tur karıştırdığınız bu karışıma cam yüzeyine iyice temas ettirdikten sonra durulama işlemine geçebilirsiniz.

Yağ Şişesi Nasıl Temizlenir: Ağzı Dar Şişeleri Temizleme Yöntemi - Yemek.com

Bunun yanı sıra uygulayabileceğiniz bir diğer yöntem ise Beyaz sirke ve karbonat ikilisi oluyor. 2 malzemeyi karıştırdıktan sonra yağdanlığın içerisine döküp sıcak suyla iyice yıkadıktan sonra durulayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN