Yabani dizisine günler kala şok gelişme! Simay Barlas diziden ayrılıyor mu? Kulislerden haber geldi

Yabani dizisine günler kala şok gelişme! Simay Barlas diziden ayrılıyor mu? Kulislerden haber geldi

NOW TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Yabani, Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Popüler dizinin ne zaman sete çıkacağı merak edilirken bomba bir gelişme yaşandı. Başrol oyuncusu Simay Barlas’ın diziden ayrılacağı iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı. Peki Simay Barlas diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilen detaylar…

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Yabani” dizisi için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Dizinin ikinci sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, yeni sezon hakkında önemli detaylar ortaya çıktı.

yeni-proje-10-001.jpg

YENİ SEZON YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

“Yabani” dizisinin yeni sezonu, 37. bölümü ile 7 Eylül Cumartesi günü ekrana dönmeye hazırlanıyor. Genel yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği dizinin çekimleri ise 16 Ağustos’tan itibaren başlayacak. Yeni sezonda dizinin senaristi değişti ve bu değişiklik dizinin içeriğine de yansıyacak.

yeni-proje-11-001.jpg

YENİ SEZONUN SÜRPRİZLERİ

Yeni sezonda ekibe birçok yeni oyuncu katılacak ve dizinin hikayesi çeşitli sürprizlerle dolu olacak. Kulislerde, Simay Barlas’ın canlandırdığı Rüya karakteri ile ilgili büyük bir gelişme yaşanacağı konuşuluyor. Detaylar netleştiğinde, bu sürprizlerin dizinin seyircileri üzerinde büyük bir etki yaratması bekleniyor.

yeni-proje-12-004.jpg

“Yabani” dizisinin ikinci sezonu, hem yeni oyuncu kadrosu hem de sürprizlerle dolu hikayesiyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Çekimlerin başlamasıyla birlikte, dizinin yeni sezonuyla ilgili daha fazla bilgi ve gelişme ortaya çıkacaktır. Bu heyecan verici gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip etmeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN