Will Smith'ten Hollywood grevine destek: Bizim için bir dönüm noktası

Will Smith'ten Hollywood grevine destek: Bizim için bir dönüm noktası

Hollywood'da maaşların yetersizliği ve yapay zekaya karşı iş güvencesi verilmemesi nedeniyle 63 yıl sonra ilk kez hem yazarların hem de oyuncuların dahil olduğu greve, ünlü oyuncu Will Smith'ten de destek geldi. Smith, grevi "Mesleğimiz için bir dönüm noktası" diye tanımladı.

Dünyanın en büyük sinema ve eğlence endüstrisi olan Hollywood, son dönemde hem senaristlerin hem de oyuncuların birlikte greve gitmesiyle ilk kez tamamen durma noktasına geliyor. Maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalmasının ardından başlayan greve son olarak Oscar ödüllü aktör Will Smith de destek verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu "Bu grev mesleğimiz için bir dönüm noktasıdır. Bir oyuncu olarak 33 yıllık kariyerimde bazen kendimi Philly'deki çocuk gibi hissediyorum. Bunca zaman bir aktör olarak çalışabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum, çok minnettarım" ifadelerini kullandı.

NTV'de yer alan habere göre; Will Smith gibi büyük Hollywood yıldızları da ellerinde pankartlarla greve katıldı. Jane Fonda, Chloe Grace Moretz, Jessica Chastain, Colin Farrell, Vannesa Hudgens ve Bryan Cranston bu isimlerden birkaçı.

2-002.jpg85 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu Jane Fonda

NE OLMUŞTU?

63 yıl sonra ilk kez Hollywood'da hem senaristler hem de oyuncular aynı anda grevde. Mayıs ayında greve başlayan yazarlara, oyuncular da dahil olmuştu. Beyaz Perde Aktörleri Derneği ve Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Birliği (SAG-AFTRA) maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle grev başlatmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN