Vücudunuzun O Bölgelerinde Ben Varsa Dikkat! Çok Şanslısınız Çünkü...

Vücudunuzun O Bölgelerinde Ben Varsa Dikkat! Çok Şanslısınız Çünkü...

Beninizin şekline, boyutuna ve rengine bağlı olarak kaderiniz ve geleceğiniz hakkında birçok şey söylenebilir. Benleriniz size sahip olduğunuz kişilik türünü ve gelecek yıllarda sahip olduğunuz kaderi anlatabilir. Köstebek astrolojisi hem olumlu hem de olumsuz etkileri ortaya çıkarabilir ve hem erkekler hem de kadınlar için farklılık gösterebilir.

Vücudunuzun bu 9 bölgesinde benleriniz varsa gerçekten çok şanslısınız.
Benler genellikle ciltte kahverengi ve siyah küçük lezyonlardır. Bazen ayrıca kırmızı, pembe renlerde de olabilir. Benler derideki hücreler, deriye yayılmak yerine pigmentli hücre kümesinde büyüdüğünde oluşurlar.

İnsan vücudunda bulunan bu benzersiz kimlik işaretlerinin, kişinin kişiliği ve geleceği hakkında fikir verebileceğine inanılmaktadır. Sonuçta benlerin geleceğiniz, şansınız ve kişiliğiniz üzerindeki etkisi de vücudunuzdaki yerleşimlerine göre belirlenir.

Bazı Hindu inançlarına göre, anne karnındaki ilk gelişim sırasında gezegenlerin konumları nedeniyle vücutta benler gelişir. Benlerin etkisini anlamayı amaçladığınızda, dokusundan rengine, vücudunun bulunduğu bölgeye kadar birkaç küçük ayrıntı önemlidir. İşte işleri kolaylaştırmak için vücudunuzun her yerinde bulunabilen şanslı benleriniz ve anlamları...

ben-1.jpg

ALNINIZDA BEN VARSA HEM PARA HEM DE YURTDIŞINA YOLCULUK VAR

Alnınızın sağ tarafında bir ben varsa yaşınız ilerledikçe çok para kazanacağınıza işarettir. Ayrıca yurtdışına seyahat etmek için bolca şansınız olabilir. Aynı zamanda, ben alnınızın sol tarafında yer alıyorsa, çok fazla servet biriktirseniz bile başkalarına yardım etmeye hevesli olmayacağınızı gösterebilir.

ben.jpg

KAŞINIZDA BEN VARSA HEM SAĞLIK HEM DE PARA BİR ARADA

Kaşlarınızın arasında bir ben varsa, büyük bir zenginlik ve sağlık görmek için yaşayacaksınız. Öte yandan kaşlarınızdan birinde (veya her ikisinde) bir ben, evlendikten sonra çok fazla servet alacağınızı gösterir.

ben-2.jpg

GÖZ KAPAKLARINIZDA BEN VARSA HEM ÜNLÜ HEM DE ZENGİN OLACAKSINIZ

Göz kapaklarınızdan herhangi birinde bir ben varsa, zengin ve ünlü olacağınız anlamına gelebilir. Öte yandan, alt göz kapaklarınızın iç kısmındaki bir ben, aşırı harcama yaptığınızı gösterebilir. Bu nedenle,

çok fazla servet biriktirseniz bile, aynı şeyi biriktirmekte zorlanacaksınız.

ben-3.jpg

GÖĞSÜNÜZDE BEN VARSA ÇOK HIRSLISINIZ

Göğsünüz siyahımsı kahverengiyse, kendinizi şanslı sayın. Göğsünüzdeki bir ben oldukça hırslı olduğunuzu ve hayatta daha büyük şeylere yöneldiğinizi gösterebilir. Hayatınızı doğru planlarsanız çok başarılı olursunuz.

ben-4.jpg

KULAKLARDA BEN VARSA LÜKSÜ SEVİYORSUNUZ AMA BİRAZ DİKKAT

Kulağın iç veya dış kısmındaki ben, lüksten zevk almayı ve fazla düşünmeden başkaları için para harcamayı ifade eder. Bu nedenle, bu köstebek gerçekten hayırlı olarak kabul edilse de, mali durumunuzu akıllıca planlamanız önemlidir.

ben-5.jpg

DUDAKLARDA BEN KUMAR TUTKUSUNUN İŞARETİDİR

Üst dudağınızın dış kenarındaki bir ben uğurlu kabul edilirken, alt dudağınızda varsa, kumar oynama eğilimine işaret edebilir.

ben-7.jpg

AVUÇ İÇİNDE BEN VARSA HEM ZENGİN HEM DE BAŞARIKI OLACAKSINIZ

Sağ avucunuzda bir ben varsa, gerçekten zengin ve başarılı bir hayata işaret ediyor.

ben-8.jpg

DUDAKLARINIZIN ÜSTÜNDE BEN VARSA YÜKLÜ BİR BANKA BAKİYESİNE SAHİPSİNİZ

Dudaklarının hemen üstünde bir ben ile doğanlar, iyi bir banka bakiyesinin keyfini çıkarma eğilimindedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN