Victoria Beckham'a doğum günü sürprizi: Spice Girls yeniden bir arada

Victoria Beckham'a doğum günü sürprizi: Spice Girls yeniden bir arada

Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls üyeleri, Victoria Beckham'ın 50'nci doğum günü partisinde yeniden bir araya geldi. David Beckham, ünlü grubun "Stop" şarkısını söylediği sahne şovunu sosyal medya hesabından paylaştı. Doğum günü partisine çok sayıda ünlü isim katıldı.

1990'ların popüler kadın müzik grubu Spice Girls üyeleri Victoria Beckham'ın 50'nci doğum günü partisinde yeniden bir araya geldi.

Londra'daki bir mekanda düzenlenen partiye, Spice Girls'in 5 üyesi Mel B, Mel C, Emma Bunton ve Geri Halliwell, Victoria Beckham ile sahneye çıkarak grubun ünlü "Stop" şarkısını söyledi.

Victoria Beckham'ın eşi David Beckham, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Dünyaca ünü müzik grubu Spice Girls dağıldıktan sonra moda dünyasına adım adan Victoria Beckham'ın doğum günü partisine Tom Cruise, Guy Ritchie, Jason Statham, Marc Anthony, Eva Longoria gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

spice-girls-victoria-beckham.jpg

Eski grup üyeleri Victoria Beckham'ın doğum gününü sosyal medyada paylaştıkları mesajlarla da kutladı.

SPICE GIRLS HAKKINDA

Spice Girls (Baharat Kızlar), kadınlardan oluşan İngiliz müzik grubudur. Grup üyeleri; Mel B olarak tanınan Melanie Brown, Sporty Spice (Sportmen Baharat) Mel C olarak bilinen Melanie Chisholm, Baby Spice (Bebek Baharat) Emma Bunton, Ginger Spice (Kızıl Baharat) Geri Halliwell ve Posh Spice (Sosyetik Baharat) Victoria Beckham'dır.

2000'lerde dağılan grup, 2019'da Spice World Tour adlı dünya turnesiyle müziğe geri dönmüştü fakat artık moda kariyerine öncelik veren Victoria Beckham, arkadaşlarına katılmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN